Haz 7, 2024
54 Görüntüleme

Mühendisler İçin İngilterede En Pratik Oturum Global Talent

Yazan

Dijital Teknoloji Sektöründe Global Yetenek Vizesi Gereksinimleri

Dijital teknoloji sektöründe, Global Yetenek Vizesi için yetkili onay kurumu olarak Tech Nation atanmıştır. Mevcut kurallar gereği, bu sektörde uygun başvuru sahiplerine verilebilecek Global Yetenek vizeleri için herhangi bir sınırlama yoktur ve Dijital Teknoloji alanında Tech Nation tarafından onay almak için başvuru sahiplerinin aşağıdaki şartlardan birini karşılaması gerekmektedir:

  1. Teknik Beceri Sahibi Adaylar: Teknolojik altyapı oluşturma ve teknoloji yığınlarını (stacks) inşa etme, kullanma veya işletme konusundaki yeterliliklerini kanıtlayabilen adaylar.
  2. İş Pozisyonu İçin Adaylar: Büyük dijital ürün işletmelerinde dijital ürünler yaratma veya yatırımları yönetme konusundaki ticari, yatırım veya ürün yetkinliklerini kanıtlayabilen adaylar.

Onay İçin Gereken Kanıtlar

Tech Nation tarafından onay almak için bazı kanıtlar sunmanız gerekmektedir. Örneğin:

  • Özgeçmiş (CV): Çalışma ve yayın geçmişinizi detaylandıran bir CV.
  • Tavsiye Mektupları: Üç farklı, saygın organizasyondan alınmış üç tavsiye mektubu.

Tavsiye Mektupları

Tavsiye mektupları, dijital teknoloji alanında otorite olarak tanınan üç farklı saygın organizasyondan gelmelidir. Bu mektuplar şu bilgileri içermelidir:

  • Yazarın sizi nasıl tanıdığı,
  • Mesleğinizdeki başarılarınız,
  • Yazarın, sizin olağanüstü potansiyel veya vaat gösterdiğinizi düşündüğü konular,
  • Birleşik Krallık dijital ekonomisine yapacağınız katkılar.

Başvuru Süreci

  1. Belgeleri Hazırlama: Gerekli belgeleri toplayın. Özgeçmişiniz, üç tavsiye mektubu ve diğer destekleyici belgeler dahil.
  2. Tech Nation’a Başvuru: Belgelerinizi Tech Nation’a sunarak onay alın. Tech Nation, belgelerinizi değerlendirerek yeterliliklerinizi onaylayacaktır.
  3. Vize Başvurusu: Tech Nation’dan onay aldıktan sonra, İçişleri Bakanlığına vize başvurusunda bulunabilirsiniz.

Sonuç

Dijital teknoloji sektöründe Global Yetenek Vizesi, kariyerinizi Birleşik Krallık’ta ileriye taşıma açısından benzersiz bir fırsattır. Teknik becerilere sahip veya iş pozisyonu için uygun bir aday olarak, Tech Nation tarafından onay almak, profesyonel başarılarınızın ve potansiyelinizin bir kanıtıdır. Katı kriterleri karşılayarak ve çalışmanızda mükemmelliği göstererek, Birleşik Krallık’ın dijital ekonomi sahnesine katkıda bulunabilirsiniz.

Bu bilgiler doğrultusunda, dijital teknoloji alanında çalışan mühendisler, bu fırsatı değerlendirmek ve kariyerlerini uluslararası platformda ileriye taşımak için gerekli adımları atabilirler. Global Yetenek Vizesi, Birleşik Krallık’ın teknolojik yenilik ve mükemmeliyetine katkıda bulunmayı amaçlayan yetenekli bireyler için ideal bir yoldur.


İngilterede Yaşamak, Çalışmak veya Eğitim Almak İçin Vize Rehberi

Teknololoji, Mühendislik, IT için Hızlı ve Güvenli İngiltere Global Talent Vizesi

https://www.gov.uk/global-talent

https://www.gov.uk/global-talent/apply-from-outside-the-uk

 


İletişim Kurun


2003 yılından itibaren Barolar Birliği’ne bağlı olarak çalışan Avukat Emre Kurt, kariyerine ticaret hukuku alanında başlamış Londra Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ticaret Hukuku ve Marka, Patent, Faydalı Model, Telif Hakları yan genel adıyla Fikri Mülkiyet Hukuku alanında uzmanlaşmıştır. Londra Üniversitesi’ndeki ihtisasın ardından Av. Emre KURT özellikle marka, patent ve haksız rekabet hakları konusunda yoğun olarak çalışmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yoruma Kapalı